Eyezen_FB_1200x628_blue

Lentilele Essilor Eyezen

Cu Eyezen, ai Zen!

Evoluția ultimilor zeci de ani a venit, așa cum bine știm cu toții, cu o dependență tot mai mare de ecrane, de orice tip. Pandemia a dovedit că tot mai multe activități pot fi realizate cu succes de la distanță, din fața unui ecran, sau a mai multor ecrane. Dacă ideea de multitasking, în general, este una obositoare și nu neapărat câștigătoare pe termen lung, multitasking-ul cu ecrane poate fi chiar periculos. Pentru ochii noștri, pentru minte, pentru postură. Pentru întreg modul nostru de funcționare.

Studiile arată că, un procent covârșitor de persoane cu vârsta între 18 și 65 de ani folosesc mai multe dispozitive simultan. Lucrează pe un laptop, eventual conectat și la un desktop, scrollează pe telefon. Notează ceva pe tabletă, în locul clasicei agende și mai aruncă o privire și la televizorul care rulează în fundal. Anatomia ochilor noștri nu a fost proiectată pentru o conexiune atât de îndelungată cu dispozitivele electronice. Astfel, ei fac un efort susținut în permanență pentru a putea vedea și răspunde scrisului și imaginilor de pe ecrane.Efortul este relizat și pentru a înfrunta lumina albastră dăunătoare.

lentile-essilor

Tipuri de lentile

Essilor Eyezen vine cu soluția ideală care poate reda, în timp, starea zen ochilor noștri. Eyezen sunt lentile digitale, dedicate, preponderent, celor care folosesc și privesc în mai multe dispozitive electronice o perioadă îndelungată. Celor care doresc să fie mereu conectați, însă și relaxați, sănătoși. Eyezen îmbină 2 tehnologii care oferă ochiului mediul natural benefic lui. In acelasi timp,  nouă ne permite să fim conectați la mediul care ne-a devenit nouă natural, în timp.

 

  • Eyezen Focus – aduce un plus de putere în partea inferioară a lentilei, care susține efortul ocular în focalizarea la distanțe mici. Acest lucru înseamnă că, dacă privim prin partea de jos a lentilei, fără a ne afecta postura corporală, vom vedea lucrurile mai clar. Cu cât folosim mai mult tableta, telefonul, cu atât tindem să le apropiem mai tare de ochi. În timp, tindem să apropiem toate obiectele mai mult de ochi.Totodata, avem dificultăți în a citi la apropiere sau să ne aplecăm corpul într-un mod deloc sănătos peste ecranul calculatorului.
  • Light Scan – tehnologia, bazată pe inovația Crizal Prevencia, protejează ochii de lumina albastră dăunătoare emanată de toate ecranele digitale. Acest lucru conferă confort și relaxare ochilor.

 Printre beneficiile zen ale utilizării Lentilele Essilor Eyezen se numără:

  • Reducerea oboselii ochilor și a durerilor de cap cauzate de lucrul la calculator;
  • Diminuarea efortului ocular;
  • O postură naturală, cu spatele drept, și nu aplecat spre dispozitive;
  • Prevenirea îmbătrânirii premature a ochilor, generată de efectele luminii albastre;
  • Lejeritatea în lectura caracterelor mici;
  • Claritate în vedere, datorită protecției împotriva reflexiilor, zgârieturilor și murdăriei;
  • O stare de spirit grozavă!

Toate lentilele Eyezen sunt disponibile și cu opțiunile de personalizare f-360 și Eyecode. Sunt optimizate pentru purtare permanentă, suportând efortul de focalizare a 3 categorii de vârstă: 20-34, 35-44 și 45-50 de ani. Mai mult decât atât, le puteți aplica și folosi chiar dacă nu aveți prescripție pentru ochelari de vedere. Iată un motiv să oferiți un suflu zen ochilor și bunăstării corpului, dar și să achiziționați rama aia grozavă dorita. Vă așteptăm în magazinul nostru pentru un (re)start zen în relația cu ecranele digitale.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader