eyezen kids

Lentilele Essilor Eyezen Kids

Nu e niciodată prea devreme să începi să fii Zen!

Ochii copiilor noștri sunt supuși unui stres mult mai mare decât în trecut. Dacă, cu ani în urmă, miopia școlară era primul semn de alertă transmis de către ochii celor mici, care nu mai vedeau bine la tablă, astăzi locul lui a fost luat cu succes de numărul de ore foarte mare petrecut în fața ecranelor digitale. De la sesiunile de home-schooling, la jocurile pe calculator/ video, la folosirea diverselor programe; la povestit cu prietenii în scris, la redactarea temelor pe calculator, privitul pe tabletă, telefon și televizor, toate aceste dispozitive moderne care poartă rol și de distracție și de învățare bombardează fără rețineri ochii celor mici.

eyezen kids
eyezen kids

Lentilele Essilor Eyezen Kids pentru copii este soluția ideală pentru a preveni îmbătrânirea prematură a ochilor celor mici. Ajuta la diminuarea efortului ocular, indiferent dacă au sau nu nevoie de lentile de corecție cu dioptrii. Nu doar anatomia celor mici este diferită, dar și modul în care privesc lumea. Sunt mai agitați decât un adult, ochii lor se mișcă mai mult și mai vioi decât ai noștri. De asemenea, privesc adesea în sus iar osatura feței lor necesită o atenție sporită în alegerea unghiului pantoscopic.

Lentilele Essilor Eyezen Kids 

Sunt special concepute pentru a răspunde tuturor particularităților de vedere specifice copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Tehnologia invoatoare Eyezen DualOptim Kids de la Essilor are la bază 3 elemente cheie: 

  1. Morfologia feței;
  2. Distanța față de obiectul privit;
  3. Direcția de focalizare.

Lentilele sunt optimizate în așa manieră încât oferă un echilibru privirii atât la distanță cât și la apropiere. In plus, filtrează lumina albastră dăunătoare, lăsând-o doar pe cea naturală să ajungă la ochii celor mici. Cu ajutorul lentilelor Eyezen, îi putem ajuta pe copii să își dezvolte încă de mici o serie de obiceiuri sănătoase, chiar și în mediul mai puțin sănătos al dispozitivelor digitale. O postură corectă, privire netulburată, lipsa ochilor roșii sau încețoșați, fără neclarități în vedere și dureri de cap, iată doar câteva dintre lucrurile care le vor spori calitatea vieții, încă de mici.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader