ochelari devedere puma

Alege Puma Eyewear

Fie că vorbim de rame de vedere sau ochelari de soare, brandul sportiv Puma surprinde mereu cu noi colecții inedite, inspirate din energia oamenilor cu un stil de viață activ, pozitiv, dar nu numai. Alege Puma Eyewear

Citeste in continuare »
consultatii oftalmologice copii

Miopia la copii

Copilul tău clipește mai des și mai apăsat sau se plânge că nu vede la tablă? Te-ai gândit că e posibil să sufere de miopie?
Citește despre această afecțiune, atât de des întâlnită la cei mici.

Citeste in continuare »

Rame de ochelari TiatanFlex

În 1988, TITANFLEX a revoluționat piața de ochelari. Până în prezent, ramele și ochelarii de soare sunt printre cei mai buni de pe piață. Combinația lor inovatoare de materiale este mult mai flexibilă decât oțelul cu arc convențional și cu o treime mai ușoară.

Citeste in continuare »

Lentile de soare cu dioptrii

Essilor, liderul mondial in designul, fabricarea, si personalizarea lentilelor de înaltă calitate, prin folosirea tehnologiilor avansate, vine în ajutorul purtătorilor de ochelari cu o gamă foarte generoasă de lentile de soare

Citeste in continuare »

Ochelari Silhouette

Încă din 1964 Silhouette produce în Austria ochelari ușori, de o calitate remarcabilă. Dragostea pentru detalii și măestria specialiștilor austrieci reprezintă garanția calității excepționale a produselor Silhouette.

Citeste in continuare »

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader