MontBlanc Eyewear – mereu la înălțime

Indiferent în ce context îl auzi, grandoarea care răsună când îi pronunți numele este incontestabilă – Montblanc. Măreție, putere, forță, solemnitate. Brandul care poartă cu mândrie titulatura celui mai înalt pisc montan din Alpi, adorat de alpiniști și visat de cei mai puțin temerari se ridică la înălțimea ecoului care îl poartă și transcede cu eleganță decadă după decadă, fără a-și pierde defel din strălucire.

Citeste in continuare »

Glaucomul, dușmanul invizibil și ireversibil al vederii

Știai că… glaucomul este una dintre principalele cauze de orbire, în rândul persoanelor trecute de 60 de ani? Deși, este o afecțiune ce apare cu preponderență în rândul adulților în vârstă, acesta poate apărea la orive vârstă. Multe forme de glaucom apar fără niciun semn de avertizare și progresează atât de încet, încât problemele de vedere apar când acestea sunt deja într-un stadiu avansat…

Citeste in continuare »

TITANflex Eyewear

Realizate dintr-un material care utilizează metalul cu memorie, un design modern, dar masculin ramele de ochelari TITANflex se remarcă prin greutatea redusă, flexibilitate și aspectul robust.

Citeste in continuare »

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader