Montblanc-glasses-

MontBlanc Eyewear – mereu la înălțime

Brandul Montblanc Eyewear este cunoscut cu precădere pentru produsele de înaltă calitate din piele. De la instrumente business de scris, la parfumuri și accesorii precum ceasuri, bijuterii și rame de ochelari premium, acesta este originar din Germania. Îmbină priceperea și meșteșugul nemțesc cu rafinamentul și calitatea italienească, alături de inovația și precizia elvețiană, pentru a produce piese originale, de cea mai înaltă calitate. Precum masivul al cărui nume cu demnitate îl poartă. Cu o istorie de peste 100 de ani, se reinventează cu fiecare nouă colecție, în timp ce adâncește convingerea atemporalității prin simplitate și discreție.

Prin toate produsele pe care le crează, Montblanc se poziționează drept un brand din categoria high-end luxury. Acest lucru este valabil și în cazul ramelor de ochelari. Se adresează, cu precădere, unui public matur, care știe să aleagă calitatea și durabilitatea. Ramele de ochelari Montblanc se remarcă printr-un minimalism foarte bine studiat, cu finisaje fără cusur, un rafinament desăvârșit și perfecțiune până la cel mai mic detaliu. Deși concepute îndeosebi pentru bărbați, stilul androgin le face perfect pretabile și pentru femei. Simplitatea elegantă a fiecărei rame în parte se încheie armonios și discret cu o stea albă și pură, simbol al zăpezii veșnice de pe Vârful Montblanc

”At Montblanc we believe that everyone can leave a mark„

Acestă frază este semnătura cu care își poartă, cu mândrie, brand-ul peste tot în lume. Mereu cu un pas înainte prin selecția de materiale premium, dar totodată respectuoși față de un trecut pe care îl atemporalizează prin fiecare creație. Astfel, Montblanc semnează cu mândrie condica prezentului cu fiecare nouă colecție și, într-adevăr, lasă o urmă imposibil de șters. Dacă simți că stilul tău de viață coincide cu acest echilibru simplu și în același timp sofisticat, matur, asumat, care își dorește să lase o urmă, înseamnă că viziunea Montblanc este (și) pentru tine. Te așteptăm la Thera Optic Med din Sibiu să îți alegi perechea de ochelari Montblanc, alături de care să fii mereu la înălțime.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm în cabinetul nostru din Sibiu pentru a proba cele mai deosebite perechi de ochelari.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader