Rame de vedere Pomellato

Pomellato Eyewear – alege să vezi cum ești văzut!

Cei mai mulți dintre noi alegem o pereche de ochelari cu ajutorul căreia să vedem mai bine. Cu ramele de ochelari Pomellato poți fi sigur că tu ești cel care vei fi văzut mai bine! Dacă îți dorești o ramă de ochelari statement cu ajutorul căreia să nu treci neobservat, cu un design, curajos, puternic și original, Pomellato poate fi răspunsul pe care îl cauți. Originari din Italia, sunt cunoscuți în întreaga lume pentru creativitate și pentru tăria de caracter cu care sfidează banalul.

Stilul Pomellato

 

Colorați, masivi, cu un design total neconvențional, brandul este o apariție care șochează cu fiecare nouă colecție. Indiferent de formă și material, eleganța, precizia și prețiozitatea sunt elemente nelipsite din fiecare model. Un alt aspect prin care se remarcă sunt inserțiile de mici pietricele colorate, semiprețioase. Acestea se regăsesc pe multe dintre rame și chiar pe lentilă. Cel mai probabil de aici și numele brandului cu picățele.

Mult mai mult decât niște simple rame, Pomellato se comportă precum niște bijuterii prețioase, pe care alegi să le porți doar în anumite momente. Dar, atunci când o faci, pui în valoare fiecare pietricică și fiecare strălucire. Ramele sunt feminine, dar de un feminism puternic și asumat… Un feminism care își dorește să fie remarcat și apreciat, un feminism sculptural care știe că atrage toate privirile. Nu oricine ar putea purta aceste rame. Pentru că nu oricine este pregătit să lase în spate convenționalul, clasicul, soluțiie sigure și simple și să facă un pas extravagant în față care, cu siguranță, îl va scoate din anonimat. Dacă simți că acest stil este pentru tine, pregătește-te să ieși în lumina reflectoarelor. Dar totodată și să îți protejezi ochii cu o pereche de Pomellato spectaculoși. Nimic, apoi, nu va mai fi la fel!

Thera Optic Med oferă o garanție de 24 de luni pentru defectele de fabricație, mentenanță și reparații. Toate ramele prezentate de Thera Optic Med- cabinet de optică și oftalmologie din Sibiu, pot fi probate și în cabinetul din Sibiu de pe strada Nicoale Iorga nr 54. Thera Optic Med – cabinet de optică și oftalmologie din Sibiu poate asigura lentilele necesare, în funcție de rețeta de ochelari și montajul ochelarilor. De asemenea, livrarea și returul sunt gratuite.

600 de modele de rame de ochelari

Thera Optic Med ține cont de unicitatea fiecărei persoane, de aceea avem peste 600 de modele de rame de ochelari. Adica peste 600 de optiuni care să îți avantajeze fizionomia. Să îți scoată în evidență trăsăturile și să contribuie la cea mai bună variantă a ta, ținând cont de sănătatea ochilor tăi. Acum nu mai trebuie să pierzi timp și bani. Ai încredere în noi, echipa Thera Optic Med, că îți vom crea perechea de ochelari dorită.

Alege rama preferată! Adaugă în coș lentilele dorite și primești acasă în cel mai scurt timp perechea ta de ochelari.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader