MATISM (5)

TITANflex Eyewear

Inspirați din măreția Titanilor

 

Rame TITANflex. Ne dăm seama sau nu, dar ochelarii de vedere sunt un accesoriu pe umerii căruia cad o sumedenie de responsabilități. Trebuie să arate bine, să se potrivească personalității și vestimentației posesorului. Totodata, trebuie să fie de calitate, durabili, să fie duri și rezistenți la șoc. Totuși, să fie finuți, maleabili și confortabili, să transmită unicitate, dar să fie și versatili, adaptabili. Oare dorim prea multe lucruri de la o singură ramă de ochelari de vedere? Nici vorbă! Ramele TITANflex cu memorie fabricate în Germania răspund rapid tuturor cerințelor exigente cu promptitudinea și siguranța unor adevărați titani!

Marca TITANflex de la Eschenbach Eyewear este definiția durabilității și a eleganței minimaliste în rândul modelelor de rame de vedere. Deși unii cumpărători asociază marca cu indestructibilitatea oțelului, aliajul folosit este mult mai flexibil și mai ușor decât oțelul pentru arcuri convențional. Miza producătorului, încă de la începuturi, a fost să creeze marca de rame de ochelari practic indestructibilă. Mai mult decât atât, are certitudinea că va sfida trecerea timpului prin calitate. Totodată s-a asigurat că și modelele create vor fi încă la modă peste mulți ani.

Rame TITANflex-metal cu memorie.

 

Unul dintre elementele inovatoare ale mărcii TITANflex este acela că utilizează metalul cu memorie. Acesta se mulează minunat pe formele purtătorului. Mai mult decât atât, datorită acestei proprietăți, rama se întoarce cu naturalețe în repetate rânduri la forma inițială, după ce a fost deformată. Robustețea, greutatea redusă, flexibilitatea, potrivirea perfectă pe forma feței, designul revoluționar și funcțional, confortul excepțional la purtare… Sunt doar câteva dintre motivele pentru care marca a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului și este tot mai căutată.

 

 

Deși majoritatea ramelor din colecțiile Eschenbach TITANflex sunt dedicate bărbaților, ele pot fi adaptate și potrivite cu mare ușurință nu doar femeilor, ci și copiilor, datorită maleabilității și stilului minimalist. Gama de baza conține culori atemporale și non-culori, în timp ce colecțiile mai avangardiste plusează cu nuanțe electrice de albastru, roșu ruginiu sau auriu, pentru a se adapta tuturor nevoilor și preferințelor.

 

Te așteptăm în cabinetul nostru din Sibiu, Thera Optic Med, cu o gamă largă de rame indestructibile și atemporale marca TITANflex, potrivite atât ție, cât și membrilor familiei tale. Dacă ceea ce îți dorești este un accesoriu versatil care să îți fie companion de încredere mulți ani de acum înainte, care să fie și să rămână mereu în pas cu moda, totuși discret și elegant, TITANflex poate fi răspunsul la căutările tale.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader