LENTILE PROGRESIVE

Lentilele progresive Varilux

Vremurile în care părinții și bunicii noștri schimbau diverse perechi de ochelari în funcție de activitatea desfasurata sunt demult apuse. Asta datorită tehnologiei, care a dat naștere lentilelor progresive. Lentilele progresive Varilux oferă o vedere clară și neobturată, atât la distanță, la apropiere și în câmpul vizual intermediar. O singură pereche de ochelari poate oferi azi răspuns la mai multe anomalii oculare. Varilux, primele lentile progresive din lume, au apărut pe piață în 1959. De atunci se află într-o continuă evoluție și perfecționare, pentru a oferi confortul unei vederi naturale, adaptate oricărei situații.

Suntem o optică medicală de renume din Sibiu, ai cărei specialiști sunt dornici și bucuroși să contribuie la calitatea vizuală a vietii clientilor. Iată doar câteva dintre lentilele progresive Varilux pe care le poți găsi la Thera Optic Med.

Varilux X Series

Lentilele Varilux X Series adună toate obiectele aflate la o lungime de braț în aceeași imagine clară și confortabilă, pe care ochii tăi o vor iubi. Clienții care poartă lentile varifocale se plâng adesea de faptul că trebuie de fiecare dată să miște capul pentru ca ochiul să găsească unghiul optim atunci când privesc diverse obiecte din imediata apropiere. Cu noile lentile Varilux X, zona pentru vederea la apropiere a fost optimizată. Nu mai este nevoie să mișcați capul pentru a focaliza lucrurile aflate la o lungime de braț, iar trecerea la zone diferite se face mai lin.

Tehnologii folosite de lentilele progresive Varilux.

Această trecere naturală între zone se datorează tehnologiilor Nanoptix, Synchroneyes și Xtend. Toate cele 3 conlucreaza la o vedere precisă, indiferent de distanță. Tehnologia Xtend este responsabilă pentru faptul că vedem cu claritate și fără mișcări inutile lucrurile aflate la o lungime de braț. Nanoptix anulează senzația de dezechilibru, generată de vederea neclară. Synchroneyes oferă câmpuri vizuale extinse, care permit trecerea lină între planuri.

Alegerea lentilelor Varilux X Series potrivite nu se bazează doar pe o rețetă/ prescripție medicală. Pot fi adaptate nevoilor individuale cu ajutorul a 7 măsurători unice: comportamentul de citit, forma ochilor și rama pe care dorești să le aplici. Varilux X Series oferă ochilor tăi naturalețea și nonșalanța la care ai visat mereu!

Varilux - Physio

Lentilele Varilux Physio reprezintă soluția ideală pentru cei cu un stil de viață activ. Sunt perfecte pentru persoanele care sunt mereu în mișcare, fac activități fizice și schimbă adesea planurile vizuale. Aceste lentile au fost optimizate pentru a funcționa ireproșabil împreună și pentru a genera imagini clare, dinamice, neobosite. Claritatea vederii este mult extinsă, astfel că vei putea observa cu ușurință detalii chiar și atunci când ești în mișcare, fără a face un efort suplimentar. Distorsiunile imaginilor sunt reduse indiferent de distanța față de punctul de interes, iar performanța vizuală este maximă.

Varilux Physio sunt lentilele care au capacitatea de a ține pasul cu stilul tău de viață, indiferent cât de dinamic și variat este acesta. Dotate cu o tehnologie avansată, oferă în permanență o vedere de înaltă rezoluție. De asemenea ofera claritate a imaginilor, culori intense, câmpuri largi și contrast optim, indiferent de momentul zilei. Tehnologia Binocular Booster intervine la fiecare ochi în parte, astfel încât folosirea lor simultană să ofere cele mai clare rezultate.

Varilux Comfort

Lentilele progresive Varilux Comfort sunt însoțite de promisiunea adaptării instante la noua realitate vizuală. Este esențial ca adaptarea la lentilele varifocale să se facă ușor și rapid, cu atât mai mult daca  înainte s-au alternat mai multe lentile pentru a răspunde la nevoi diverse. Cu Varilux Comfort, senzația de bine și natural pentru ochi se instalează de la prima purtare. Calitatea vederii se îmbunătățește instant, iar senzația de confort și odihnă este constantă, indiferent de numărul de ore de purtare.

Cu Varilux Comfort distorsiunile imaginilor sunt reduse indiferent de zona vizuală. Astfel, toate informațiile de la apropiere sunt percepute clar. Acest confort vizual va deveni un partener de nădejde în activitățile tale, mai curând decât ți-ai imagina.

Lentilele progresive Varilux sunt apanajul unei vederi naturale, clare, la orice distanță, la orice oră din zi și se potrivesc oricărui stil de viață. Tehnologia ne permite să simplificăm mult procesul complex prin care bunicii noștri alternau diverse perechi de ochelari, în funcție de nevoi. Te așteptăm la Thera Optic Med, să vorbim despre ochii tăi si să le cunoaștem nevoile. Impreuna,vrem să le oferim cea mai confortabilă soluție pentru o viață plină de claritate.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader