banner-1450x400-1

RAME PENTRU COPII NANO VISTA

RAME DE OCHELARI PENTRU COPII NANO VISTA

RAME INDISTRUCTIBILE

Vestea primei perechi de ochelari nu este cea mai fericită, iar căutarea ramelor poate fi o adevărată aventură. 

Ce material ar trebui să aibe rama? Cât de mare trebuie să fie? Este prea mică? Sunt doar câteva din întrebările pe care și le pun părinții când pornesc în căutateea ramelor perfecte. 

Din fericire cei de la Nano Vista știu că problemele de vedere ale copiilor noștri nu este o joacă, iar căutarea și găsirea ramelor perfecte de ochelari pentru copii și adolescenți poate fi câteodată foarte fificilă. De aceea Nano Vista produce cei mai buni ochelari pentru bebeluși, copii li adolescenți, care contribuie la siguranța acestora și la definirea propriului stil.

Nano Baby se adaptează mai bine datorită Siliflex, un material patentat cu rezistență și flexibilitate maximă, și designului său ergonomic care se adaptează la morfologia celor mai mici.

Fără părți metalice, cu brațe acoperite cu silicon și punte reglabilă, ca prima experiență să fie specială. 

Ramele Nano Vista sunt hipoalergenice, nu intră în contact cu pielea și foarte confortabile.

rame de ochelari pentru copii


Nano Vista vine cu un concept nou
2 ochelari în 1

Rame de ochelari care încorporează două siteme de prindere pentru a de adapta tuturor situaților  – joacă, odihnă chiar și somn.

O prindere dintr-un material foarte confortabil între cele două brațe care fixează rama pe cap și oferă siguranță în cazul în care rama cade. Este foarte folosită în cazul bebelușilor.  

Și o prindere, din același material, care ține locul brațelor și este foarte apreciată de copii care fac sport. 

Toate accesorile ramei se pot comanda și separat, în cazul deteriorări. 

Ochelari pentru copii

 

Flexibilitatea, duritatea, cele mai bune materiale și designul, au fost unite mai mult ca niciodată pentru a putea oferii cele mai rezistente rame, sigure și de încredere. Modelele colorate, formele îndragite de copii fac ca purtarea ochelarului să fie o joacă.

Ochelari din silicon foarte elastici

Rame de ochelari perfecte pentru copiii activi care petrec foarte mult timp în aer liber

PROTECȚIE SOLARĂ
CLIP- ON

Cu Nano Solar Clip-On copii vor fi pregătiți pentru orice activitate de zi cu zi rapid și cofortabil. Ei vor putea folosii un singur ochelar de protectie pentru școală, acasă și activități în aer liber. Cu un singur clic își vor transforma ochelarul de vedere într-unul de soare, protejând-ui de radiațile nocive, datorită lentilei polarizate și cu protecție Blueblock.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader