rame de ochelari pentru femei

Cele mai cool rame de ochelari pentru femei

Ce rame ochelari femei se poartă în 2022?

Și anul acesta, cea mai cool tendință în materie de ochelari, rămâne tendința de a vedea viața cu claritate, din spatele unor rame care să te avantajeze. Dacă pe vremuri, necesitatea de a purta ochelari de corecție a vederii crea numeroase neajunsuri. Astăzi, plaja foarte ofertantă de modele de rame, adaptată oricăror nevoi și gusturi, transformă acest neajuns într-un obicei chiar foarte plăcut. Ramele de ochelari pentru femei au devenit un accesoriu chic, pe care îl potrivim trăsăturilor feței și îl asortăm ținutelor. Astfel că alegerea celei mai potrivite rame este o acțiune care ține cont de mai multe variabile. 

Iată care sunt vedetele anului 2022 în materie de rame de ochelari:

Ramele aviator

Acest tip de ramă, inspirat de ochelarii piloților din anii 90 este unul dintre cele care, probabil, nu se va demoda niciodată. Supranumite și rame de tip lacrimă, acestea se potrivesc oricărui tip de față, și se alătură, cu precădere, ținutelor ușor elegante sau office. Trend-ul din acest an aduce în față ramele de acest fel foarte ușoare și subțiri, minimaliste, atât pentru ochelarii de vedere, cât și pentru cei de soare.

Ramele mari, rotunde

Ramele mari și rotunde au avut, poate, cel mai interesant parcurs istoric – de la cele mai urâte, la cele mai iubite. Asociate, în trecut cu figura copiilor (prea) silitori, astăzi sunt apanajul unui look cool, studiat. Ochelarii supradimensionați rotunzi, subțiri, sunt o alegere cool ca rame de ochelari pentru femei ,se potrivesc atât unui mediu profesional cât și unuia relaxat. Oferă un aer modern, atemporal, în timp ce cele cu rame groase, de plastic, colorate chiar, oferă un aer curajos, dar jucăuș. Ele se potrivesc de minune fețelor cu unghiuri bine definite și mai puțin celor rotunde sau ovale.

Ramele Cat Eye

Ramele cat eye oferă o eleganță greu de egalat, un șarm aparte pe care niciun alt tip de ramă nu îl poate oferi. Supranumite și rame de tip fluture, acestea ridică trăsăturile feței. Oferă chipului seninătate și senzația de zâmbet din ochi, iar purtătoarei îi accentuează feminitatea și încrederea. Există numeroase tipuri de reinterpretări ale acestei rame, din culori, materiale și forme diferite. Cele cu finisaje în colțuri sunt recomandate pentru fețele rotunde sau ovale, și viceversa.

Ramele minimaliste

Ramele minimaliste, de regulă metalice și foarte subțiri sunt foarte discrete. Acestora se potrivesc si acelora care doresc ca accesoriul să fie aproape insesizabil. Nu contrastează cu ținutele și nu atrag atenția de la o rochie de seară. Un alt avantaj este acela că discreția lor le face potrivite pentru orice tip de față, dar și pentru orice tip de ținută sau eveniment.

Ramele transparente sau în culori pastelate

Un trend tot mai des abordat anul acesta sunt ramele din plastic transparente, albe, bej sau în culori pastelate. De cele mai multe ori, aceste rame de ochelari pentru femei sunt masive și ies cu ușurință în evidență în orice context. Forma lor poate fi o reinterpretare a oricăruia dintre modelele descrise până acum. Iar alegerea modelului ideal se face, de asemenea, în funcție de trăsăturile predominante ale feței.

Ramele în culori vii

2022 este un an cel puțin vibrant când vine vorba de paleta de culori pentru ramele de ochelari. Tot mai multe nuanțe de albastru intens, roșu, burgundy, ocru, turcoaz își fac loc în tendințele acestui an. Cu un astfel de accesoriu nicio ținută nu poate arăta plictisitor și nicio purtătoare nu poate intra într-un con de umbră. Pe lângă trăsăturile feței, atunci când alegem o astfel de ramă este foarte important să ținem cont de culoarea pielii, a ochilor și a părului. Totodata, trebuie sa avem in vedere si culorile pe care le purtăm cel mai des în vestimentație.

Ramele retro

Vedetele anului 2022 sunt, de departe, ramele retro. Modelele clasice sunt reinterpretate într-o mulțime de culori, texturi și forme, într-un design actual. Rotunde sau pătrate, aviator sau ochi de pisică, ele îți conferă un aer misterios, elegant, pătrunzător. Orice ramă modernă poate deveni o ramă retro și viceversa. Astfel că o asemenea achiziție se poate dovedi câștigătoare mulți ani de acum înainte.

Ochelarii de vedere nu mai reprezintă doar o necesitate medicală, ci au devenit un element cheie care ne subliniază personalitatea și stilul. Fie că ai nevoie de o nouă pereche de ochelari de vedere la recomandare medicului, o pereche de ochelari de soare cu dioptrii sau doar o pereche de „ochelari zero” care să îți accesorizeze ținutele, în magazinul nostru vei găsi cele mai actuale modele, iar noi vom fi bucuroși să te asistăm în alegerea celei mai potrivite pentru tine.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader