SIL_ECP_FB_Cover_828x315px_Female TMA-The Icon 5541 IU 4140 & Male TMA-The Icon 5541 IS 6560_Logo_╕until_06_2021

Ochelari Silhouette

Ochelari Silhouette – rame de titan  produși în Austria încă din anul 1964. Sunt ușori și de o calitate remarcabilă. Dragostea pentru detalii și măestria specialiștilor austrieci reprezintă garanția calității excepționale a produselor Silhouette.

Cu o experiență de 55 de ani în designul și producția de ochelari, Silhouette elimină orice detaliu neesențial, iar ceea ce este esențial devine unic. Designul minimalist oferă libertatea de a-și exprima personalitatea și de a cucerii prin farmecul personal. Puritatea consecventă este o consacrare a stilului timeless.

Ochelarii sunt discreți, dar în același timp vizibili, accentuează subtil personalitatea purtătorului. Designul Silhouette transmite carismă și atracție.

Try it. Wear it. Love it

Probează-i. Poartă-i. Îndrăgostește-te

Diferența față de orice alt produs similar este sesizabilă încă de la prima probă, iar deasupra tuturor celorlalte atuuri, confortul în purtare este cea mai apreciată calitate. Experianța unică a purtării acestor ochelari se datorează calității excepționale a materialelor din care sunt realizate.

Ochelari Silhouette – rame de titan care combină elemente care par antagonice: sunt delicate, dar rezistente, sunt minimaliste, dar fascinant de atrăgătoare.

Atuurile incontestabile ale ochelarilor Silhouette sunt designul unic și standardele ridicate în ceea ce privește calitatea materialelor și execuției. Ochelarii se așează natural pe fața purtătorilor, devenind parte din imaginea acestora .

Prin continua inovație, Silhouette își propune și atinge noi standarde de design și estetică a produselor sale rimless.

Vizitează siteul  https://www.silhouette.com/en/home  pentru mai multe infirmații

Thera Optic Med îți poate monta ochelarii Silhouette într-un timp foarte scurt. Datorită aparaturii de ultimă generație și a profesioniștilor din cabinet vei avea parte de cea mai frumoasă experiența. 

Alege din categoria Lentile ochelari – lentile monofocale subțiate 1.6 Crizal Prenevia, Crizal Easy sau Crizal Sapphire iar noi îți trimitem ochelarii montați. Îți oferim 24 de luni garanție, gertificat de autenticitate și mentenanța gratuită. 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader