Untitled design (38)

Lentile de soare cu dioptrii

Chiar dacă suntem în 10 Martie și afară ninge la Sibiu, eu deja mă gândesc la zilele însorite de pe malul mării … Și mă mai gândesc la ce ochelai de soare voi purta anul acesta. Ochelari de soare cu dioptriile mele cu siguranță, altfel nu voi putea citii cartea preferată pe malul mării, sau nu voi putea conduce mașina.

Essilor, liderul mondial in designul, fabricarea, si personalizarea lentilelor de înaltă calitate, prin folosirea tehnologiilor avansate, vine în ajutorul purtătorilor de ochelari cu o gamă foarte generoasă de lentile de soare.

Lentilele SunMax au fost lansate pentru a oferii purtătorilor posibiliatea de a beneficia de ochelari de soare cu rame din brand-uri renumite și lentile având diametre și curburi mari

În plus asigură:

  • Cea mai bună protecție UV, împreună cu tratamentul Crizal Sun UV
  • Cea mai bună reducere a reflexilor supărătoare, în varianta Xperio
  • Cea mai bună calitate optică

TRATAMENTE PENTRU OCHELARII DE SOARE

Protecție solară completă pentru ochi

În timp ce ochelarii de soare obișnuiți reflectă o parte din radiațile UV pe partea posterioară a lentilei, Crizal Sun UV este special conceput pentru a elimina radiațile UV și lumina vizibilă reflectată în ochi.

  • Cu Crizal Sun UV sunteți de 50 de ori mai protejați

Crizal Sun UV oferă de asemenea un tratament împotriva apei și murdăriei, pe ambele părți ale lentilelor. Acestea rămân curate mai mult timp și sunt mult mai ușor de curățat.

Xperio

O generație superioară de ochelari de soare

Reflexia luminii provoacă o strălucire orbitoare

Strălucirea cauzată de reflexia luminii cauzează un disconfort serios pentru ochi. Atunci când lumina naturală atinge o suprafață plană și netedă cum ar fi apa, zăpada, asfaltul, parbrizul etc. se reflectă și vibrează orizontal, creând o strălucire supărătoare, numită lumina polarizată.

Lentilele Xperio conțin un filtru special, fabricat din molecule dicroice, care blochează lumina polarizată orizontal, eliminând complet strălucirea supărătoare și periculoasă.

Cu lentilele aceste lentile ve-ți putea vedea viață mai frumoasă și veți avea mai multă siguranță, pentru că lentilele Xperio asigură:

  • Reducerea luminii orbitoare
  • Protecție 100% UVA/UVB
  • Percepția neturală a culorilor
  • Claritate fără egal a vederii
  • Reducerea strălucirii

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader