57393206_2095340523894788_4071570645182316544_o

Brendel eyewear

Ochelari femei Brendel eyewear

Femeile încrezătoare în sine, orientate către modă, subliniază atracția vizuală individuală prin alegerea ochelarilor lor. Ochelarii BRENDEL combină tendințele actuale ale modei internaționale feminine cu tradiția unui producător german de ochelari consacrat.

Feminitatea cunoaște multe forme de expresie și ochelarii BRENDEL încapsulează această diversitate în gama sa uimitoare de modele de înaltă calitate, prezentând în același timp o caracteristică comună: un stil unic.

Drept urmare, ochelarii marca BRENDEL vor fi întotdeauna accesoriul perfect pentru a sublinia personalitatea femeilor care poartă acest brand. 

Ochelari femei Brendel eyewear

Înființată în 1901, marca de ochelari BRENDEL face parte din Eschenbach Optik din 2002. Ochelarii BRENDEL sunt moda pentru față, de către femei pentru femei – inspirată de munca unor renumiți designeri de modă, stilisti și make-up artisti. Selecția materialelor, manopera și designul creează aspectul suprem și asigură un confort maxim. Mai mult, ochelarii BRENDEL continuă să crească reperul în moda ochelarilor cu colecțiile sale limitate, care sunt create în colaborare cu celebre etichete de modă.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader