faf3b4_d51630c4a18a48cda48ad3328d1c9762_mv2

Crizal Prevencia

LENTILA CU CEA MAI MARE PROTECȚIE LA LUMINA DĂUNĂTOARE

Crizal Prevencia Ess este cea mai recentă inovație din familia Crizal și oferă o mai bună protecție pentru sănătatea ochilor. Razele UV periculoase și lumina albastră – violet sunt filtrate, în timp ce lumina utilă este lăsată să treacă. Astfel, Crizal Prevencia ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a ochilor. De asemenea Crizal Prevencia oferă cea mai completă protecție a lentilelor împotriva reflexilor, murdăriei, zgârieturilor, prafului și apei.

Ce rol joacă lumina în viața de zi cu zi ?

Lumina din domeniul vizibil este extrem de importantă pentru perceperea lumii înconjurătoare: forme, detalii, culori. Lumina blue – turcuaz este foarte importantă pentru sănătatea în ansamblu: reglarea ciclurilor somn/veghe, dispoziții, performanțe cognitive.

Dar lumina poate fi și cauza îmbătrânirii premature a ochilor. Razele UV sunt dăunătoare pentru ochi, așa cum sunt și pentru piele , acțiunea lor acumulându-se pe parcursul întregii vieți și grăbind îmbătrânirea ochilor și apariția cataractei

 

Lumina blue-violet dăunătoare a fost identificata recent ca fiind nocivă pentru celulele retinei. Cauzând leziuni oculare pe termen lung, ea poate grăbii apariția degenerescenței maculare legate de vârstă.

Razele UV și lumina blue-violet sunt prezente peste tot, atât în mediul exterior cât și în spații închise. De aceea este recomandat să ne protejăm ochii pe întreaga durată a zilei.

Beneficile lentilelor Crizal Prevencia Ess

  • Previne îmbătrânirea prematură a ochilor, prin filtrarea selectivă a luminii dăunătoare
  • Contribuie la menținerea stării generale a sănătășii lăsând lumina vizibilă de bază să ajungă la ochi.
  • Conferă ce mai bună vedere și transparență de durată, oferind cea mai completă protecție împotriva reflexilor, zgârieturilor, murdăriei, prafului și a apei

Protejează împotriva radiaților UV de 35 de ori mai mult  decât daca nu purtăm deloc ochelari

Reduce cu 25% distrugerea celuleor retinei, prin filtrarea luminii albastru-violet nocive

ESTE CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE ÎMPOTRIVA RADIOAȚILOR UV OFERITĂ DE O LENTILĂ INCOLORA

https://www.essilor.ro/lentile-essilor-R/crizal/crizal-prevencia

Înscriete la newsletter

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader