Light Beige Sleek and Simple Blogger Personal Website (1)

Stellest – Cea mai buna solutie pentru lupta impotriva miopiei

Ce sunt lentilele Essilor Stellest ?

Lentilele Essilor Stellest sunt o generatie noua de lentile de ochelari. Concepute pentru a controla evolutia miopiei si alungirea anormala a ochilor. In acelasi timp, corecteaza eroarea de refractie la copiii miopi.

Lentila Stellest este proiectata cu tehnologia tinta a micro lentilelor asferice ( H.A.L.T Tehnology)

Tehnologia H.A.L.T consta in 11 inele din 1012 de micro lentile asferice. 

Razele de lumina care trec prin micro lentile creeaza un volum de lumina nefocalizata in fata retinei si care urmeaza forma retinei mioape teoretice a unui copil.

Tehnologia H.A.L.T creeaza un volum de semnal de incetinire a miopiei in cadrul evolutiei miopiei, prin utilizarea micro lentilelor asferice. 

Persoanele cu miopie mare au risc crescut de complicatii oculare mai tarziu in viata.  Inclusiv degenerescenta maculara, dezlipirea de retina, cataracta si glaucomul – care pot cauza tulburari de vedere si orbire.

Tot mai multi copii devin miopi la varste din ce in ce mai mici. In parte din cauza stilului de viata sedentar tot mai frecvent, a statului in casa si a cresterii timpului petrecut cu activitatii care necesita vederea de aproape. Cu cat varsta copilului este mai mica atunci cand apare miopia, cu atat aceasta se dezvolta mai mult si devine mai pronuntat.

Essilor lanseaza o inovatie revolutionara in controlul miopiei

Lentilele Stellest incetinesc evolutia miopiei in medie cu 67% si ofera o vedere clara la toate distantele, inclusiv vederea de departe si cea de aproape.

Aceasta lentila se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani si trebuie purtata cel putin 12 ore in fiecare zi 

Daca copilul tau sufera de miopiei si ai observat o crestere a dioptriilor, te asteptam in cabinetul Thera Optic Med. Pentru informatii suplimentare despre lentilele Stellest. Iti vom explica pe intelesul tau efectele lentilei, dar si urmatorii pasi pentru a urmarii evolutia miopiei.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader