Untitled (600 × 900 px) (3)

Alege lentile premium pentru care ochii tăi îți vor mulțumi!

- Crizal, soluția de criză pentru ochi sănătoși -

 

Crizal este soluția ideală pentru ca ochii noștri să nu ajungă într-o stare de criză nedorită. Combinat cu lentila aleasă, Crizal acționează ca un scut care protejează ochii de toți acești factori externi. Totodata și de zgârieturi, pete, praf sau apă, fapt care prelungește durata de viață atât a lentile premium, cât și a ochilor. În funcție de nevoile pe care le aveți, puteți alege între mai multe tipuri de Crizal.

Lentile de vedere Crizal

Crizal Prevencia

Crizal Prevencia pune ochii la adăpost de lumina albastră în exces. Ecranele digitale, lumina fluorescentă, razele soarelui, toate obosesc ochiul cu o cantitate prea mare de lumină albastră care, în timp, pot vătăma ochiul. Similar felului în care razele soarelui îmbătrânesc prematur pielea și pot genera boli, la fel lumina albastră-violet în exces este dăunătoare pentru celulele retinei. Crizal Prevencia crește performanța lentilelor tale, filtrează lumina albastră și razele UV în exces și lasă doar lumina esențială să ajungă la ochii tăi.

Crizal Easy UV

Calendar-Fb-posts__5

Viața e prea scurtă ca să ne-o petrecem făcând curat, lucru care este valabil și pentru lentilele noastre. Crizal Easy UV este soluția rapidă și ideală pentru lentile durabile, ușor de curățat. Crizal Easy UV optimizează lentilele folosind tehnologiile de respingere și rezistență, pentru a avea lentile mereu curate și ușor de curățat. Mai mult decât atât, protejează ochii împotriva radiațiilor luminii albastre și previn zgârierea lor. Soluția rapidă și ideală la îndemâna ta.

Crizal Sapphire

Crizal Sapphire este răspunsul mult căutat în lupta cu reflexiile care ne obturează de atâtea ori vederea. În aer liber sau în interior, lumina interacționează cu lentilele de vedere din toate unghiurile. Acest fapt poate deveni supărător, cu precădere când conduceți noaptea sau când lucrați mult la calculator. Odată aplicat, Crizal Sapphire reduce simțitor jocul de lumină de pe lentile și crește protecția UV. In același timp, respinge picăturile de apă, particulele de praf și previne zgârierea lentilelor. Rezultatul este o lentilă cu o transparență ideală, pentru o vedere optimă și un aspect estetic ideal.

Crizal SUN UV

Ochii noștri au nevoie de cel puțin aceeași protecție și atunci când purtăm ochelari de soare, fie că aceștia au dioptrii sau nu. Lentilele ochelarilor de soare sunt supuse unui stres suplimentar, prin aceea că sunt lovite constant de razele UV, intră în contact cu ulei sau loțiuni de soare, existând riscul de a se zgâria și murdări mai repede decât lentilele ochelarilor de vedere. Crizal SUN UV filtrează lumina neesențială pentru ochii noștri, în timp ce protejează lentilele de factorii externi care pot provoca neclaritate vederii.

Alege lentile premium

Alegerea unei rame frumoase și a unor lentile cu dioptriile potrivite nu este suficientă pentru a lupta împotriva factorilor externi care agresează ochiul în fiecare zi, cu atât mai mult cu cât nici nu sesizăm în mod conștient efectul acestor factori dăunători. Vă recomandăm să alegeți Crizal, un tratament care acționează ca un scut și protejează ochii în mod activ și conștient. Fără crize oculare, cu Crizal.

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader