vlcsnap-2016-11-30-13h33m51s526

Lentile progresive Varilux Physio 3.0

Lentile progresive – Varilux Physio au fost optimizate pentru a funcționa împreună, așa cum fac și ochii, astfel încât imaginile să fuzioneze perfect. Noile lentile vor ține pasul cu dumneavoastră, chiar și când vă aflați în mișcare, ca să vă puteți muta privirea de la aproape la distanță fără efort.

TEHNOLOGIA BINOCULAR BOOSTER

Lentilele Varilux Physio sunt modificate conform prescripției pentru ambii ochi, astfel ca ochii să funcționeze mai bine împreună, obținând astfel o focalizare mai bună pentru o tranziție lină între zonele de vedere la distanță și de aproape, și invers.

VEDERE DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE

Datorită tehnologiei din interiorul lentilei, vă veți bucura de o și mai bună claritate a detaliilor, de câmpuri mai largi și de un contrast foarte bun, indiferent de situație și de condițiile de lumină. Sursele de lumină vor fi clare și vă vor ajuta să vedeți la înaltă rezoluție.  

BENEFICII

VEDERE EXTINSĂ: Claritate a vederii la orice distanță; de aproape, la distanță și oriunde între acestea
LENTILE VARIFOCALE UȘOR DE PURTAT: Adaptare ușoară la noii ochelari
AJUSTĂRI VIZUALE UȘOR DE FĂCUT:Tranziția între zonele vizuale se face cu mare ușurință
VEDERE PRECISĂ: Distorsiunile imaginilor sunt reduse indiferent de zona vizuală


Perceperea detaliilor, a texturilor şi a imaginilor este optimizată, chiar şi în condiţii de luminozitate slabă.
De mult timp, Essilor îşi concentrează o mare parte din cercetare pe fiziologia ochiului. Şi de aceea astăzi, Essilor vă oferă noile lentile progresive care iau în calcul variaţiile pupilei dumneavoastră. Astfel, beneficiaţi de o Vedere de Înaltă Rezoluţie, chiar şi în condiţii de luminozitate slabă.


Pupila are un impact direct asupra calităţii vederi.
Gena vizuală ce determină prezbitismul este cu atât mai puternică cu cât lumina din mediul ambient este slabă.
Pentru prima dată, variaţiile dimensiunii pupilei sunt luate în calcul pentru crearea unei lentile, datorită tehnologiei W.A.V.E. 2.0. Performanţele optice sunt astfel optimizate indiferent de distanţă şi de lumină.

Mai multe detalii – essilor

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader