product_optifog

Magia lentilelor antiaburire

Nu lasă pe nimeni și nimic să te aburească

Odată cu apropierea sezonului rece, se apropie și neplăcerea creată de disconfortul aburirii ochelarilor de vedere. Fie că intrăm într-un magazin, ne adăpostim undeva la căldură de vremea de afară sau savurăm o ciocolată caldă alături de cineva drag, trebuie mai întâi să trecem prin deranjul produs de aburirea lentilelor. Acest lucru este valabil și atunci când purtăm mască de protecție facială, când gătim la abur sau deschidem ușa cuptorului. Sau atunci când urcăm într-un mijloc de transport sau chiar când lucrăm în medii în care variația termică fluctuează constant. Lentilele pot rămâne aburite o perioadă îndelungată de timp, ceea ce sporește disconfortul și împiedică desfășurarea cursivă a activităților. Purtarea lentilelor de contact este o soluție la această problemă, dar nu este singura, mai ales în cazul în care preferi să porți ochelari de vedere.

Studiile arată că majoritatea purtătorilor de ochelari caută o soluție rapidă și viabilă la acest neajuns. respectiv aburirea lentilelor.  Si acest lucru, pentru a nu fi nevoiți, de fiecare dată să aștepte dezaburirea lentilelor și fără a le da jos pentru a le șterge. Essilor vine în întâmpinarea lor cu un produs inovativ, simplu de utilizat, care nu schimbă cu nimic rutina purtătorilor de ochelari. Pe lângă beneficiul major al lipsei de aburire vine și cu o serie de alte beneficii conexe.

Lentilele Optifog

Lentilele Optifog îmbină două tehnologii patentate pentru a obține efectul mult-dorit de anti-aburire: tratamentul Optifog pentru lentile și o lavetă textilă inteligentă, care activează puterea acestora. Lentila Optifog este activată prin simpla adăugare a unei picături de soluție pe fiecare suprafață a lentilei. Apoi, este întreținută cu ajutorul lavetei, având grijă ca întreaga suprafață a lentilei să fie acoperită. Lentilele se șterg zilnic cu laveta Optifog Smart Textile pe care o primești la achiziționarea lentilelor. La fiecare 2 săptămâni, lentilele se spală cu apă și săpun. Nu se folosesc substanțe pe bază de alcool, dezinfectanți sau șervețele umede. La fiecare 3 luni (sau după aproximativ 450 de activări), laveta Optifog trebuie schimbată cu una nouă.

Dincolo de beneficiile anti-aburirea lentilelor, cele Optifog îți protejează ochii de razele UVA și UVB si reduc efectul de strălucire puternică. Ofera claritate și calitate vederii, țin particulele antistatice la distanță, se curăță foarte ușor si previn zgârierea suprafețelor. Activități banale precum cumpărăturile în sezonul rece sau apropierea mai mare de aparatul de gătit puteau deveni, cu ușurință, factori de stres și neajuns pentru purtătorii de ochelari. Noile lentile de la Essilor îți oferă posibilitate de a avea un stil de viață nou. Activitățile pe care dorești să le întreprinzi se pot desfășura lin și fără impedimente.

La Thera Optic Med din Sibiu îți montăm ochelarii pe loc, în limita stocului de lentile. Oferim o garanție de 24 de luni pentru defectele de fabricație, mentenanță și reparații. De asemenea, livrarea și returul sunt gratuite. Datorită aparaturii de ultimă generație marca Essilor, Thera Optic Med îți livrează ochelarul în cel mai scurt timp. Te așteptăm în cabinetul nostru din Sibiu, pentru a alege din selecția de peste 300 de rame de ochelari pe cea care se potrivește cel mai bine stilului și fizionomiei tale și pe care să o completezi cu o pereche de lentile anti-aburire care să îți facă trecerea în sezonul rece cât mai plăcută!

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader