Despre Noi

Thera Optic Med - cabinet de optica medicala din Sibiu cu o gama variata de servicii si produse, pentru ca tu sa te bucuri de o vedere optima. Vederea ta, misiunea mea!

Thera Optic Med – cabinet de optica medicala. Echipat cu aparatură de ultimă generație, oferă consultații gratuite pentru rețete de ochelari și consultații pentru copii.

Știm cât de greu este să aștepți până când ochelarii tăi sunt gata. Cu ajutorul mașinii de montat Mr.Orange-Essilor perechea ta de ochelari este gata în aceiași zi. 

De asemenea Thera Optic Med – cabinet de optică medicală pune la dispoziția clienților lentile marca Essilor, ochelari de soare, lentile de contact și peste 500 de rame ale celor mai cunoscute branduri. 

Ne mândrim că putem realiza ochelari personalizați oferind clienților noștri garanția acomodării indiferent de vârstă, rama aleasă sau lentile. 

Copiii se bucură de o atenție specială din partea echipei Thera Optic Med. Peste 200 de modele de rame sunt atent selecționate pentru a îndeplinii toate nevoile micuților. 

Toate produsele au garanție 24 de luni, iar reparațile se fac pe loc. 

Standardul de calitate pe care îl menținem determină clienții să ne recomande fără rețineri.

Dacă ți-am trezit curiozitatea și vrei să afli mai multe despre sănătatea ochilor tăi, te așteptăm pe Str. Nicolae Iorga, nr. 54 sau contactează-ne. 

Calitate

Echipa Thera Optic Med este pregatita pentru a acoperi cererile clientilor adunand profesionalism si livrand calitate.

Pasiune

Credem ca la baza oricarui lucru de calitate sta pasiunea. Fiecare companie este diferita, dar noi suntem cei care transpun pasiunea in fiecare serviciu oferit.

Incredere

Chiar si in business, increderea este cheia catre o intelegere. Aceasta faciliteaza nu doar limbajul dintre parteneri, dar si intre noi si clientii nostri.

Nicolae Iorga nr 54 ap 43/44, Sibiu, judet Sibiu

Conecteaza-te cu noi

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader