Lentile Essilor sibiu

 

Thera Optic Med pune la dispoziția clienților lentile de cea mai bună calitate marca Essilor. 

Essilor crează soluții pentru o vedere care să vă asigure o viață mai ușoară, dar să fie și perfect adaptate nevoile dumneavoastră.

Cercetătorii Essilor adună mereu informații despre fiziologia, biometria și comportamentul clienților pentru a determina caracteristicile care sunt în conformitate cu nevoile vizuale și posturale ale fiecărei persoane. Folosirea tehnologiilor avansate multisenzoriale este doar un pas spre găsirea lentilelor perfecte pentru ochelarii dumneavoastră.

Acomodarea cu lentilele progresive este mai ușoară ca niciodată, datorită tehnologiilor avansate de prelucrare a lentilelor. Uită de două perechi de ochelari. Lentilele progresive au fost create special pentru persoanele active, care lurează pe ecrane digitale dar care iubesc sportul, sau călătoriile. Gama Varilux oferă pacienților patru săptămâni de acomodare și 24 de luni garanție pentru tratamentul lentileleor, în plus clienți beneficiază și de GarantiaPremium Varilux. 

Noile tratamente aplicate lentilelor ajută putătorul pe termen lung. Ochii mai odihniți în fața ecranelor digitale, siguranța la volan sau vedere mai clară sunt unele din puținele calități care le îndeplinesc lentilele Essilor. Gama Crizal oferă protecție UV chiar și în varianta transparentă. 

Lentilele Optifog au un sistemul unic anti-aburire al lentilelor. Optifog combină două tehnologii patentate: tratamentul Optifog pentru lentile și o lavetă textilă inteligentă cu proprietăți anti-aburire care activează puterea lentilelor Optifog. Bucurați-vă de lentile curate doar ștergându-le pur și simplu cu laveta textilă inteligentă.

Lentile Essilor Sibiu – calitate – perfecțiune 

Lentile cu protectie

Lentile cu protectie la calculator si lumina albastra daunatoare

140.00 lei - 380.00 lei

Lentile cu protectie

Lentile Premium - Crizal Prevencia

500.00 lei

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader