Women empowered
by women

Achizitioneaza un voucher cadou pentru tine sau cineva drag tie si daruieste 10% din pretul voucherului femeilor care au nevoie de ajutor

Despre noi

Mă numesc Diana Langa și pasiunea mea e să am grijă de ochii tăi. Ochii sunt mai frumoși atunci când sunt sănătoși, iar la Thera Optic Med sănătatea ochilor și confortul clienților sunt două atribute de care ținem cont încă de la prima întâlnire.

OCHELARI pentru cei mici

Ochii copiilor nostri sunt de nepretuit

Când ai fost ultima dată la un control oftalmologic?

Ultimele articole din Blog

TiatanFlex

În 1988, TITANFLEX a revoluționat piața de ochelari. Până în prezent, ramele și ochelarii de soare sunt printre cei mai buni de pe piață. Combinația lor inovatoare de materiale este mult mai flexibilă decât oțelul cu arc convențional și cu o treime mai ușoară.

Citeste mai departe »

Lentile de soare cu dioptrii

Essilor, liderul mondial in designul, fabricarea, si personalizarea lentilelor de înaltă calitate, prin folosirea tehnologiilor avansate, vine în ajutorul purtătorilor de ochelari cu o gamă foarte generoasă de lentile de soare

Citeste mai departe »

Silhouette Eyewear

Încă din 1964 Silhouette produce în Austria ochelari ușori, de o calitate remarcabilă. Dragostea pentru detalii și măestria specialiștilor austrieci reprezintă garanția calității excepționale a produselor Silhouette.

Citeste mai departe »

Cadou?

Categoric te putem ajuta!