ESSILOR F-360° ŞI ESSILOR 360°

VEDERE DE ÎNALTĂ REZOLUŢIE™ – PENTRU CEI CARE POARTĂ LENTILE MONOFOCALE

Provocările vieţii moderne, răspândirea dispozitivelor high-tech, şi numeroasele tipuri de activităţi pe care oamenii le desfăşoară zi de zi, toate acestea fac ca o vedere bună să fie mai importantă ca niciodată. În căutarea clarităţii şi preciziei, purtătorii de ochelari devin tot mai pretenţioşi în ceea ce priveşte calitatea lentilelor.
În general, lentilele tradiţionale corectează foarte eficient vederea centrală, dar nu întrunesc întotdeauna cerinţele crescânde privind calitatea vederii, din moment ce unii purtători de ochelari încă se confruntă cu o vedere periferică înceţoşată.
Cu apariţia Essilor® 360°™ şi Essilor® f-360°™, pacienţii cu ametropie se pot bucura în sfârşit de Vedere de Înaltă Rezoluţie™ pe întreaga suprafaţă a lentilei. Acest lucru înseamnă că acum pot profita de cele mai bune nivele de precizie şi contrast în toate activităţile pe care le desfăşoară, indiferent de direcţia spre care e fixată privirea.
Reducerea aberaţiilor
Datorită tehnologiei inovatoare WAVE 2.0, controlul frontului de undă face posibil să se ia in considerare toate fasciculele de lumină ce trec prin pupilă, indiferent de direcţia privirii, reducând considerabil aberaţiile.

Îmbunătăţirea sensibilităţii contrastului

Calitatea vederii depinde de doi factori cheie: acuitatea vizuală şi sensibilitatea contrastului.
Acuitatea vizuală este extrem de importantă, dar studiile făcute demonstrează că sensibilitatea contrastului este de asemenea un factor decisiv pentru o vedere mai bună. Chiar şi pacienţii la care ametropia a fost corectată se pot confrunta în continuare cu probleme în perceperea detaliilor şi a culorilor în anumite situaţii din viaţa de zi cu zi (de exemplu, când citesc la lumină slabă sau când conduc pe timp de noapte).

Cu Essilor f-360, experimentaţi Vederea Personalizată de Înaltă Rezoluţie!

Fiecare persoană poartă ochelarii de vedere într-un mod care îi este caracterisitc. De aceea, lentilele Essilor f-360 iau în calcul nu numai prescripţia purtătorului, dar şi obiceiurile acestuia în purtarea ochelarilor. Acest lucru face ca lentilele Essilor f-360 să fie unice.
Vederea Personalizată de Înaltă Rezoluţie este acum posibila datorită tehnologiei patentate de ultimă oră WAVE 2.0 şi inovaţiilor Free Curve.

Conceptul Free Curve

Conceptul Free Curve vă dă libertatea de a alege, când selectaţi baza. Indiferent de prescripţia pacientului, puteţi adapta curbura lentilelor exact pentru unghiul curburii ramelor.