Essilor Eyezen

Explorati cea mai noua inovatie Essilor pentru ametropii care folosesc mai multe ecrane in acelasi timp. Eyezen, o gama completa de NOI lentile digitale concepute pentru o viata mereu conectata, ce asigura o relaxare a ochilor in prezent dar si o protectie a sanatatii vizuale in viitor.

Descoperiti Essilor Eyezen, noile lentile monofocale cu trei variante de optimizare in functie de varsta si de capacitatea de acomodare a ochiului.

Essilor EyeZen

Lentilele Essilor Eyezen sunt o solutie de purtare permanenta pentru ametropi, putand sa inlocuiasca astfel lentilele monofocale standard. Avantajele purtatorului cu gama Eyezen:

  • Reducerea oboselii vizuale in fata ecranului de calculator
  • Usurinta in citirea caracterelor mici
  • O postura naturala in fata tabletei sau a smartphone-ului

Se recomandă tratamentul Crizal Prevencia pentru o protecție optimă împotriva reflexiilor si a luminii albastre-violet dăunătoare emisă de ecran.

Focalizarea naturală este de cele mai multe ori suficientă pentru a vedea clar aproape, dar folosirea caracterelor pe ecrane necesită eforturi mai mari de focalizare. De aceea Essilor a creat cea mai nouă inovație ca parte a gamei: Eyezen Focus.