Essilor EyeDrive

INOVAŢIA PENTRU CONDUCĂTORII AUTO

EyeDrive reprezintă o gamă nouă de lentile special concepute pentru o vedere fără efort pe timp de zi şi de noapte – soluţia perfectă pentru toţi conducătorii auto.

REFLECT CONTROL

O nouă inovație în tehnologia ochelarilor de vedere

Reflect Control este o nouă tehnologie care stă la baza EyeDrive®. Oferă o combinaţie unică între tratamentul anti-reflex şi designul lentilei. Reduce disconfortul cauzat de diferite surse de lumină şi îmbunătăţeşte foarte mult contrastul chiar şi în condiţii de lumină scăzută, reflexiile orbitoare pe timp de noapte fiind cu până la 90% mai reduse cu EyeDrive® decât la lentilele din sticlă organică (index 1.6) fără tratament anti-reflex şi cu 57% mai reduse decât la versiunile de lentile anti-reflex HMC. Folosite pe timp de noapte, performanţa este de două ori mai mare. Datorită câmpurilor vizuale largi, noua tehnologie oferă conducătorilor auto vizibilitate de jur- împrejur.

Essilor EyeDriveTransitions XtrActive

PROTECŢIE SOLARĂ – CHIAR ŞI PRIN PARBRIZ

Lentilele Transitions® XTRActive® se adaptează perfect la condiţiile de lumină.
Ele oferă vedere confortabilă la lumina strălucitoare a soarelui, precum şi în condiţii de trafic cu lumină slabă, cum ar fi în tuneluri.

Lentile fotocromatice inteligente – Vedere clară 24 de ore

Essilor EyeDrive

-> afară în timpul zilei

-> la volan

-> ziua în spații închise sau noaptea

 

Lentilele Transitions® XTRActive® sunt recomandate şi pentru condusul auto pe timp de noapte. Ele combină cea mai bună protecţie pe timp de noapte împotriva reflexiilor orbitoare cu protecţia confortabilă împotriva luminii soarelui, pe timp de zi.

Lentile monofocale

EyeDrive® – lentilele monofocale ce oferă o vedere precisă pe timp de zi şi de noapte.

EyeDrive® PRO – lentilele monofocale cu design freeform pentru extinderea câmpului vizual pe întreaga suprafață a lentilei. Când sunt folosite pe înserate şi pe timp de noapte, scăderea puterii cu 0.4 dpt. în partea de sus a lentilei permite o îmbunătăţire semnificativă şi o vedere în condiţii de lumină slabă.

Essilor EyeDrive

Lentile progresive

EyeDrive® – lentile progresive Freee Form cu accent pe câmpurile la distanță și intermediar

EyeDrive® PRO – lentile progresive Freee Form cu zonă mai largă pentru intermediar

EyeDrive® PRO 4U – lentile progresive Freee Form personalizate în funcție de parametrii de purtare ai ramei.

Essilor EyeDrive