titanflex_og-image

TiatanFlex

Abilitate inginerească, cu istorie

Mulți oameni folosesc TITANFLEX ca termen generic pentru toați ochelarii de titan cu memorie. Originalul este creat doar prin procese speciale de finisare. Eschenbach a inventat ochelarii care folosesc acest metal inovator și, datorită expertizei inginerești germane, Eschenbach rămâne până în prezent liderul pieței în ceea ce privește memoria titanului.

Nu fiecare memorie titan este automat TITANFLEX.

Tratare și finisare termomecanică strict controlate: numai prin expertiză inginerească și de proiectare se creează ochelari de titan cu memorie de înaltă calitate care poartă numele TITANFLEX.

 

Construit cu experiență. Proiectat cu stil. Fabricat manual.

Clienții TITANFLEX apreciază confortul, durabilitatea și calitatea superioare la purtare. Deoarece efectul de memorie înseamnă că rama va reveni la forma inițială chiar și după ce a fost îndoit. Din nou și din nou.

Materialul – Titan pur

Este unul dintre cele mai frecvente zece elemente din scoarța terestră. Dificil de extras, mineralul trebuie expus la diferite procese chimice. Numai în timp devine un metal prețios. După prelucrarea ulterioară – cum ar fi tratamentul termomecanic strict controlat și rafinamentul – se creează ochelari TITANFLEX de înaltă calitate cu efect de memorie.

SMARTER – Combinația de materiale este mult mai flexibilă decât oțelul cu arc convențional Ajustarea corectă pentru forma capului se face mult mai corect și este mult mai precisă. Este posibil ca dupa ajustarea ramei ea să revină la forma ei originală.

TOUGHER – Rama TitanFlex este pregătită pentru maximum de performanță, vei ajunge să apreciezi acest lucru dacă pur și simplu îți lași ochelarii în buzunarul jachetei sau accidental te așezi pe ei .
LIGHTER – Datorită materialului, ramele TitanFlex sunt cu o treime mai ușoare decât ramele convenționale.

Distribuie Articolul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader