SIL_ECP_FB_Cover_828x315px_Female TMA-The Icon 5541 IU 4140 & Male TMA-The Icon 5541 IS 6560_Logo_╕until_06_2021

Silhouette Eyewear

Încă din 1964 Silhouette produce în Austria ochelari ușori, de o calitate remarcabilă. Dragostea pentru detalii și măestria specialiștilor austrieci reprezintă garanția calității excepționale a produselor Silhouette.

Cu o experiență de 55 de ani în designul și producția de ochelari, Silhouette elimină orice detaliu neesențial, iar ceea ce este esențial devine unic. Designul minimalist oferă libertatea de a-și exprima personalitatea și de a cucerii prin farmecul personal. Puritatea consecventă este o consacrare a stilului timeless.

Ochelarii sunt discreți, dar în același timp vizibili, accentuează subtil personalitatea purtătorului. Designul Silhouette transmite carismă și atracție.

Try it. Wear it. Love it

Probează-i. Poartă-i. Îndrăgostește-te

Diferența față de orice alt produs similar este sesizabilă încă de la prima probă, iar deasupra tuturor celorlalte atuuri, confortul în purtare este cea mai apreciată calitate. Experianța unică a purtării acestor ochelari se datorează calității excepționale a materialelor din care sunt realizate.

Produsele Silhouette combină elemente care par antagonice: sunt delicate, dar rezistente, sunt minimaliste, dar fascinant de atrăgătoare.

Atuurile incontestabile ale ochelarilor Silhouette sunt designul unic și standardele ridicate în ceea ce privește calitatea materialelor și execuției. Ochelarii se așează natural pe fața purtătorilor, devenind parte din imaginea acestora .

Prin continua inovație, Silhouette își propune și atinge noi standarde de design și estetică a produselor sale rimless.

Armonia designului reprezintă esența frumuseții acestor produse

Distribuie Articolul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader