Despre Noi

Suntem Thera Optic Med si va oferim cele mai bune servicii oftalmologice si de optica medicala.

Diana Langa este creatoarea conceptului Thera Optic Med. Dorinta si motivatia de a crea ceva special au determinat-o sa puna accentul pe performanta echipamentelor medicale si educarea unei echipe dedicate lucrului sau. 

Alaturi de colegii si partenerii nostri cream o echipa profesionista ce va poate ajuta sa faceti alegerile corecte în domeniul oftalmologic. 

Punem la dispozitia clientilor nostri peste 500 de modele de rame de ochelari ale celor mai cunoscute branduri, lentile de contact comode, dar si ochelari de soare stilati. Scopul nostru este gasirea si realizarea ochelarilor personalizati cu produse de calitate inalta, in cel mai scurt timp. Apreciem calitatea si mentinem standardul inalt al acesteia.

Calitate

Echipa Thera Optic Med este pregatita pentru a acoperi cererile clientilor adunand profesionalism si livrand calitate.

Pasiune

Credem ca la baza oricarui lucru de calitate sta pasiunea. Fiecare companie este diferita, dar noi suntem cei care transpun pasiunea in fiecare serviciu oferit.

Incredere

Chiar si in business, increderea este cheia catre o intelegere. Aceasta faciliteaza nu doar limbajul dintre parteneri, dar si intre noi si clientii nostri.

Nicolae Iorga nr 54 ap 43/44, Sibiu, judet Sibiu

Conecteaza-te cu noi