Despre Noi

Suntem Thera Optic Med si va oferim cele mai bune servicii oftalmologice si de optica medicala.

Cand intri in lumea antreprenoriatului, daca vrei sa reusesti ca si antreprenor trebuie sa inveti sa privesti in exterior. De ce in exterior? Pentru ca nu mai este despre tine, singur, ci despre tine impreuna cu cei care au nevoie de viziunea si misiunea ta, de ceea ce poti tu oferi ca si antreprenor.

Ma numesc Diana Langa si pasiunea mea e să am grijaa de ochii tai. Ochii sunt mai frumosi atunci cand sunt sanatosi, iar la Thera Optic Med sanatatea ochilor si confortul clientilor sunt doua atribute de care tinem cont inca de la prima intalnire.

Mi-am descoperit pasiunea in interiorul familiei, de atunci am ales ca vreau sa aduc valoare si sa ofer binele prin ceea ce fac, asa a luat nastere proiectul meu de suflet pe care continui sa il cresc in fiecare zi. Thera Optic Med nu e doar locul de unde iti cumperi ochelari, nu asta ne-am propus sa oferim. Ci starea de bine a clientilor nostri si intelegerea nevoilor acestora, ca la final produsul nostru sa fie mai mult decat ceea ce isi doreau, sa se potriveasca asteptarilor cat si idealului lor cel mai inalt.

Ținem cont de unicitatea fiecărei persoane care alege să ne viziteze, de aceea avem peste 500 de modele de rame de ochelari. Adica peste 500 de optiuni care sa iti avantajeze fizionomia, sa iti scoata in evidenta trasaturile si sa contribuie la cea mai buna varianta a ta, tinand cont de saanatatea ochilor tai.

Daca ti-am trezit curiozitatea si vrei sa afli mai multe despre sanatatea ochilor tai, te asteptam pe Str. Nicolae Iorga, nr. 54

Calitate

Echipa Thera Optic Med este pregatita pentru a acoperi cererile clientilor adunand profesionalism si livrand calitate.

Pasiune

Credem ca la baza oricarui lucru de calitate sta pasiunea. Fiecare companie este diferita, dar noi suntem cei care transpun pasiunea in fiecare serviciu oferit.

Incredere

Chiar si in business, increderea este cheia catre o intelegere. Aceasta faciliteaza nu doar limbajul dintre parteneri, dar si intre noi si clientii nostri.

Nicolae Iorga nr 54 ap 43/44, Sibiu, judet Sibiu

Conecteaza-te cu noi