Light Beige Sleek and Simple Blogger Personal Website (9)

Ochelari de soare cu dioptrii

În trecut, persoanele care purtau ochelari de vedere trebuiau să aleagă între protecția ochilor împotriva razelor UV și o vedere clară. Dar acum, cu dezvoltarea tehnologiilor de fabricație a lentilelor, purtătorii de ochelari  nu trebuie să mai facă această alegere. Ochelarii de soare cu dioptrii oferă protecție împotriva razelor UV și o vedere clară. Asta, îi face o alegere excelentă pentru oamenii care au nevoie să poarte ochelari pe tot parcursul zilei.

Ochelarii de soare cu dioptrii oferă aceleași beneficii ca și ochelarii obișnuiți de vedere, dar cu adăugarea unei protecții împotriva razelor UV. Aceasta este importantă pentru sănătatea ochilor și poate preveni probleme precum cataracta și degenerarea maculară.

Dacă aveți nevoie de dioptrii, atunci este important să alegeți lentilele potrivite pentru ochelarii de soare.

 

 

Caracteristici:

Lentilele polarizate și lentilele cu protecție UV sunt două caracteristici diferite ale ochelarilor de soare:

– lentilele polarizate sunt concepute să reducă strălucirea intensă și să minimizeze reflexiile nedorite.  În special din suprafețe plane, cum ar fi apa sau carosabilul. Aceste lentile au un filtru special care blochează anumite unde de lumină. Asta duce la o vedere mai clară și mai confortabilă în condiții de lumină puternică. Lentilele polarizate pot fi utile pentru activități care implică expunerea la soare, cum ar fi condusul sau sporturile de apă.

– lentilele cu protecție UV sunt concepute pentru a bloca razele ultraviolete (UV) dăunătoare emise de soare. Aceste raze UV pot provoca daune pe termen lung ochilor, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Ochelarii de soare cu lentile cu protecție UV asigură protecția împotriva radiațiilor ultraviolete nocive, în timp ce permit vedere clară și confortabilă în același timp.

La fel ca și cu ochelarii de vedere, ochelarii de soare cu dioptrii trebuie să se potrivească perfect formei feței. Astfel, să vă poată proteja ochii într-un mod eficient și să vă ofere un confort optim.

Ochelarii de soare cu dioptrii au o varietate mare de modele și stiluri încât să îți permită să îți protejezi ochii de razele UV, cu stil. Mulți designeri de modă au început să producă ochelari de soare cu dioptrii astfel. Asta îi ajuta pe oameni să vadă la fel de bine și să fie la fel de protejați, la fel ca cei care nu se confruntă cu probleme oculare. Modelele de ochelari de soare cu dioptrii sunt disponibile în stiluri differit.  Rame metalice, de plastic, clasice, sport și multe altele. În plus, există o varietate de culori de lentile și rame disponibile. Astfel, puteți alege perechea preferată de ochelari de soare cu dioptrii pentru a completa orice ținută.

Concluzii:

În general, a purta ochelari de soare cu dioptrii vă va ajuta să vă protejați ochii împotriva razelor UV. Totodată, să aveți o vedere clară și să arătați bine în același timp. Înainte de a achiziționa o pereche de ochelari de soare cu dioptrii, este important să consultați optometristul pentru a vă asigura că aveți dioptriile și prescripția corectă.

Este recomandat să optați pentru ochelari de soare potriviți pentru activitățile pe care le efectuați, dar pe gustul vostru, ținând cont de cele mai noi trenduri de modă. 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Pe site-ul nostru, poti consulta gama noastra de lentile de contact, iar pentru produse personalizate nevoilor tale, fa-ti o programare!

Distribuie Articolul

Acest site foloseste cookie-uri si poate colecta anumite date personale in scopuri comerciale, pentru mai multe detalii accesati pagina de Definitii si Termeni.

preloader