Foloseste codul THERA2022 pentru

o reducere de 15% la comenzile tale

Comandă

Ramă + Lentile

Cadou

sterilizator UV
cu încărcare wireless

Comandă

Ramă + Lentile

Cadou

sterilizator UV
cu încărcare wireless

Comandă

Ramă + Lentile

Cadou

sterilizator UV
cu încărcare wireless

De ce sa alegi Thera Optic Med?

OFERTA LIMITATA
La o comandă completă Rama + Lentile pe siteul nostru theraopticmed.ro, primești cadou un sterilizator UV cu încarcare wiereless pentru dezinfectarea ochelarilor si a gadgeturilor tale. Mai sunt 6 din 10 bucăți!

Reduceri Ochelari Ray Ban

Testimoniale Thera Optic Med

Recomand cu încredere! Cele mai bune preturi din sibiu, profesionalism, calitate, eficienta și personal foarte amabil!
Andreea S
Profesionalism, sfaturi bune, eficienta! Totally recommended!
Ioana D
Găsisem rama perfectă la @langadiana și mi-a explicat de ce aveam nevoie de lentile speciale, bune și pentru șofat. De când a dat soarele, tare m-am chinuit fără ochelarii de protecție solară, însă luna asta le-a venit și lor vremea. Vina a fost doar a mea, că nu mă hotăram la ramă, iar în final e sora mai neagră a celei dintâi. Lentilele au fost comandate special pentru mine, sunt antireflex, polarizate, au culoarea indicată pentru uzul la volan si au fost montate cu pasiune 🤓 Orice ramă de la @theraopticmed își găsește perechea în lume. 👩‍👦🤰🏼Sunt o mămică fericită, fără dureri de cap!
Gio
Langa Diana Roxana -tehnician optometrist și Owner al cabinetului Thera Optic Med, este un antreprenor dedicat, ce oferă servicii și produse de calitate superioară. O caracterizează entuziasmul, curiozitatea și dorința de a aduce cele mai noi tehnologii și produse din domeniul optometriei, toate pentru ca noi și copiii noștri să avem ochelarii care ne reprezintă și pe care îi iubim să îi purtăm.
Elena B
Previous
Next

Ultimele articole din Blog

ochelari devedere puma

Alege Puma Eyewear

Fie că vorbim de rame de vedere sau ochelari de soare, brandul sportiv Puma surprinde mereu cu noi colecții inedite, inspirate din energia oamenilor cu un stil de viață activ, pozitiv, dar nu numai. Alege Puma Eyewear

Citeste mai departe »
consultatii oftalmologice copii

Miopia la copii

Copilul tău clipește mai des și mai apăsat sau se plânge că nu vede la tablă? Te-ai gândit că e posibil să sufere de miopie?
Citește despre această afecțiune, atât de des întâlnită la cei mici.

Citeste mai departe »

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru